Vår SEO-byrå

Kostnadsfri SEO-rådgivning
Ring vår kundtjänst på 08-410 344 35 för en kostnadsfri SEO-rådgivning för ditt företag, eller om du har några frågor eller funderingar kring sökmotoroptimering i allmänhet.

Vi tar oss alltid tid!

Defiso Media AB
Lindhagensgatan 126
112 51 Stockholm

Tel: 08-410 344 35
E-post: info@defiso.se

Detta är Defiso Media

Defiso Media är erfaren och effektiv SEO-byrå som hjälpt hundratals företag i en mängd olika branscher med sökmotoroptimering och relaterade tjänster.

Företaget grundades 2010, och samtliga medarbetare på Defiso har många års erfarenhet av SEO och vi vågar idag påstå att vi är det bästa valet i branschen.

Defiso Media även sticker ut i mängden genom att erbjuda den unika produkten landningssidor.

Vi är en helt oberoende SEO-konsult och sätter alltid våra kunders intressen i första rummet.

Slutresultatet av vårt arbete är det enda som räknas och vi är med våra kunder hela vägen – från den inledande analysen via själva optimeringsarbetet till uppföljningen av vad den förbättrade rankingen inneburit konkret.

Vårt kontor finns på Lindhagensgatan 126 i Stockholm, men vi har kunder över hela Sverige.

Vad gör Defiso till en bra SEO-byrå?

Här kommer vi att gå igenom tre av nyckelfaktorerna som gör Defiso Media till en SEO-byrå av högsta klass:

  • Kunskapen
  • Det unika konceptet
  • Hängivenheten

SEO byrå tar ditt företag mot toppen

Nyheter och tips om SEO

  • Skillnaden mellan frontend och backend - Är du någorlunda intresserad av webbutveckling och arkitekturen bakom en webbsida så har du med största sannolikhet hört uttrycken frontend och backend. Man skulle kunna säga att dessa två begrepp står för två sidor av samma mynt, där myntet då är den moderna hemsidan eller applikationen. Arkitekturen i och samspelet mellan frontend och backend är […]
  • App eller mobil hemsida? - Att veta hur man lockar kunder digitalt är idag ett måste för företagare inom så gott som alla branscher. Från rörmokare och frisörer till konsulter och konsthantverkare. Om dina kunder inte kan hitta dig från sin mobiltelefon eller dator kommer du att ha en ytterst begränsad målgrupp, bestående av dina närmsta vänner och släktingar och […]
  • Bästa gratistjänsterna för bildredigering - Att bilder är viktigt för att skapa en lättöverskådlig, användarvänlig och attraktiv sida är ingen nyhet. Man kan utan överdrift säga att utan bilder skulle internet kännas betydligt mer ödsligt, och kanske inte ens ha blivit det självklara inslag i vardagen som det idag är. Sociala medier, webbshoppar, företagssidor – alla är de beroende av […]

Fullständigt artikelarkiv hittar du här!

Kunskapen

Gedigen kunskap om sökmotoroptimering är naturligtvis grunden för att en SEO-byrå ska bli framgångsrik. Det är alltid ett långsiktigt arbete som kräver tålamod och erfarenhet – man måste kunna lägga upp en SEO-strategi som är effektiv och lönsam på flera års sikt.

Med det sagt så är sinne för detaljer också avgörande. En till synes liten justering på en webbplats – eller på en enskild sida på en sajt – kan få stor effekt i sökresultaten om den görs med rätt precision och tajming. Det är i princip aldrig slumpen eller någon form av ”magi” som ligger bakom en förbättring av ranking, utan kloka beslut/åtgärder som är grundade i erfarenhet och kunskap.

Av samma anledning – att det är så viktigt med tajming och precision – ska man som lekman vara väldigt försiktig med att pilla för mycket med optimeringen på egen hand. För på samma sätt som en liten justering kan få en starkt positiv effekt, kan den få en starkt negativ effekt. Sajten tappar då snabbt i ranking på viktiga sökord och det är inte alltid enkelt att ställa problemen till rätta, utan det kan kräva en hel del tidsslukande ”städarbete”.

Samma sak gäller för externa faktorer, och då tänker vi huvudsakligen på länkar. Det kan vara svårt att värdera länkar – vissa är jättebra att få till en sajt, medan andra faktiskt kan göra rejäl skada. Har man inte full koll på detta kan länkandet således få en helt annan effekt än den man hade tänkt sig.

Därför är alltid det smartaste valet att anlita en högklassig SEO-byrå som Defiso Media när man vill göra en seriös satsning på att förbättra sitt företags synlighet i sökmotorer.

SEO-kunskaperna genomsyrar hela vår verksamhet – från teknikerna som bygger sajter från grunden, via SEO-specialisterna som sköter det strategiska optimeringsarbetet, både onpage och offpage, till våra SEO-konsulter som på ett pedagogiskt och tydligt vis kan förklara vilken nytta just ditt företag kan ha av sökmotoroptimering och hur ett upplägg skulle kunna se ut.

Det unika konceptet

Ingen SEO-byrå är den andra lik. Även om grunderna för SEO alltid finns där så har varje byrå sitt eget sätt arbeta; sina egna metoder för att nå framgång i sökmotorerna. Detta gäller kanske extra mycket för Defiso Media.

Vi är med kunden från grunden på ett helt annat sätt än många andra SEO-företag. Till exempel producerar vi unika sajter, så kallade landingssidor, åt många av våra kunder och då är det vi som skriver alla texter, väljer ut alla bilder och ser till att det aktuella företaget presenteras på allra bästa sätt – givetvis i samråd med kunden.

Vårt uppföljningsarbete är en annan sak som gör att vi skiljer oss från mängden i branschen. Vi arbetar inte med SEO dolt bakom kulisserna för att sedan lämna kunden vind för våg med ett ”lycka till”. Istället är vi alltid mycket noggranna med att följa upp arbetet kontinuerligt för att se att åtgärderna vi genomfört verkligen ger resultat och att du som kund är nöjd med hur samarbetet fortlöper.

Och då menar vi inte enbart resultat i form av ranking utan även att den förbättrade synligheten i sökmotorer faktiskt ger nya kunder och ökade intäkter. Detta görs bland annat genom samtalsmätning, en tjänst som väldigt få andra SEO-byråer erbjuder.

Hängivenheten

Defiso Media är en SEO byrå som alltid ger hundra procent för alla sina kunder, oavsett hur stora eller små de är. Den personliga kontakten är viktig för oss och alla de företag vi samarbetar med vet att de kan höra av sig när som helst med frågor och funderingar.

Vårt kontor ligger i centrala Stockholm och man är alltid välkommen in på en kopp kaffe för att antingen diskutera SEO-arbetet eller bara fira de fantastiska resultaten.

SEO-byrå i Stockholm - kunder i hela landet

Vårt kontor ligger som tidigare nämnts i Stockholm och det är i huvudstaden vi har merparten av våra kunder. Men vi samarbetar även med företag i Malmö, Göteborg, Uppsala, Norrköping, Örebro och många andra orter runt om i Sverige. Vi har dessutom kunder i utlandet; Danmark, Norge, Storbrittanien och USA, för att nämna några exempel på detta.

Sökmotoroptimering är ju en tjänst som kan utföras på distans, det vill säga det går utmärkt att sitta i Stockholm och hjälpa ett företag i till exempel Göteborg att öka sin synlighet i sökmotorer. Vi är dock en SEO-byrå som föredrar att ha personlig kontakt med våra kunder och därför är det naturligt att majoriteten av kunderna finns i närheten av oss.

Varför anlita en SEO-byrå?

Är sökmotoroptimering verkligen något att satsa på? Det går väl inte att påverka hur Google och andra sökmotorer rankar hemsidor? Kan i så fall inte vår IT-avdelning sköta SEO?

Detta är vanliga frågor som många svenska företagare ställt sig. Trots att medvetenheten om vikten av arbete med sökmotoroptimering ökat är okunskapen fortfarande relativt utbredd.

Vi ska ge konkreta svar på frågorna direkt: SEO är extremt viktigt; det går att påverka hur företagets webbplats rankar; det krävs specialistkompetens för att lyckas.

Vill man inte anställa en egen SEO-specialist – en utgift många små och mellanstora företag inte har råd med – är det bästa alternativet att anlita en SEO-byrå som Defiso Media. Att förlita sig på sin IT-avdelning är ett misstag, då den kunskap om sökmotoroptimering som krävs normalt sett inte finns där.

Vad kostar det att anlita en SEO-byrå?

Som kund hos oss kan du själv bestämma exakt hur stor din SEO-budget ska vara. Det kan röra sig om allt från ett par tusenlappar i månaden till hundratusen kronor i månaden, eller ännu mer. Allt beror på hur konkurrensen ser ut för de sökord ditt företag vill synas på.

Vi gör alltid en noggrann analys – givetvis i samråd med dig som kund – och kommer fram till en budget som är anpassad till konkurrenssituationen och samtidigt gör att din investering blir lönsam.

Generellt sett kan sägas att få marknadsföringskanaler har en så hög ROI som sökmotoroptimering – om det görs på rätt sätt, vill säga.

Vi är alltid ärliga och raka i kommunikationen med potentiella kunder; ibland händer det att en kunds budget inte räcker till och då försöker vi hitta en alternativ lösning, kanske med ett relaterat sökord som inte är lika konkurrensutsatt. Går inte det avstår vi hellre uppdraget än att låter kunden satsa sina pengar på ett projekt som har små möjligheter att lyckas.

En SEO-byrå ska vara en långsiktig partner. Många av de företag som idag är våra största kunder har börjat i liten skala för att sedan öka sin budget (och sin vinst!) när de sett hur väl vårt unika koncept inom sökmotoroptimering fungerar. Det är så en framgångsrik affärsrelation ska se ut – man växer och utvecklas tillsammans.

Vilka garantier kan en SEO-byrå ge?

En seriös SEO-byrå kan inte ge några garantier alls gällande positioner på Google och andra sökmotorer. Ingen utomstående aktör har någon direkt kontroll över Googles algoritmer och hur sökresultaten ser ut i detalj. Det vi på Defiso Media kan garantera är att vi lägger ner ett hårt och dedikerat arbete för varje enskild kund.

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi snabbt anpassa oss efter förändringar som sker och se till att våra kunder får en bra och stabil leverans. Vi har en stor mängd kunder som haft stadiga toppositioner i flera års tid trots att Google genomfört en stor mängd uppdateringar under denna period. Kontakta oss gärna för referenser gällande våra lyckade samarbeten.