Medarbetare på Defiso: Rosanna Soufizadeh – Junior SEO / Adwords

Idag presenterar vi Rosanna Soufizadeh, en av Defisos nyaste medarbetare inom SEO och Adwords.

Hur länge har du jobbat på Defiso?

Jag har haft praktik sedan april detta år och efter praktiken så har jag jobbat kvar här under sommaren och kommer att fortsätta jobba extra under hösten parallellt med mina studier.

Vilken är din roll på företaget idag?

Det är väldigt varierande arbetsuppgifter på Defiso, allt ifrån att hantera kundernas Adwords-konton, Facebook-annonser, till att få skriva copy och optimera kunders hemsidor.

Vad har du arbetat med tidigare?

Då jag har ett stort intresse för mat jobbade jag efter min student några år inom restaurangbranschen. Sedan har jag jobbat som fystränare, konståkningstränare och haft extrajobb inom hudvård och makeup. Numera finns jag på Defisos kontor, om jag inte har fastnat vid skolbänken vill säga. Pluggar Digital Marketing & Sales Analytics vid IHM Business School och det var lite så jag kom in på detta spår och fick intresse för SEO.

Vad är det bästa med att jobba med SEO?

Det bästa med att jobba med SEO är att man får lära sig så mycket inom olika områden. Det är även kul att se när ens arbete ger resultat och kundernas webbsidor rankar högre upp i sökmotorerna.

Hur skulle du beskriva stämningen och arbetsmiljön på Defiso?

Arbetsmiljön på Defiso är mycket bra, vi alla hjälps åt och peppar varandra i både med- och motgång. Medarbetarna är superhärliga, alltid positiva vilket smittar av sig och håller stämningen uppe på topp hela tiden. Stämningen är helt klart 10 av 10 palmer som jag brukar säga!

Vad gör du helst på fritiden?

På min fritid ägnar jag en del tid till träning med vänner, är före detta elitkonståkare så det blir svårt att hålla sig borta från träning och sporten helt och hållet. Annars pluggar jag på IHM Business School så det blir en del studier på min fritid också.