Medarbetare på Defiso: Jennifer Svanborg – Junior SEO / Adwords

Jennifer Svanborg är ett av de senaste nytillskotten hos Defiso Media. Här följer en presentation av henne.

Hur länge har du jobbat på Defiso?

Jag började jobba extra på Defiso i mars 2017. Mellan påsk och midsommar så genomförde jag min praktik hos Defiso och kommer fortsätta jobba extra under sommaren och hösten.

Vilken är din roll på företaget idag?

Mina huvuduppgifter är copywriting och hantera våra kunders AdWords-konton. Eftersom Defiso växer så  det knakar så slinker andra arbetsuppgifter också in.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har varit både säljare, butiksmedarbetare på ICA och jobbat på Skansens ponnyridning. Jag fick upp mina ögon för SEO och den digitala världen när jag jobbade på ett paintballföretag och har hållit mig på det spåret sen dess.

Vad är det bästa med att jobba med SEO?

Att jag lär mig så otroligt mycket om olika branscher. Det är även jätteroligt när man kommer på nya och innovativa sätt att jobba och göra arbetet bättre. Extra kul är det när man får se resultatet av arbetet.

Hur skulle du beskriva stämningen och arbetsmiljön på Defiso?

Gänget som jobbar på Defiso är fantastiska. Chefer som står på sidan, inte framför eller bakom och pekar. De vill att medarbetarna ska lyckas och trivas på jobbet, oavsett vilka arbetsuppgifter man har. Det gick fort att känna sig som en i gänget. Jag trivs väldigt bra och är imponerad över att ha så många kompetenta och trevliga kollegor.

Vad gör du helst på fritiden?

Jag studerar på IHM Business School, så skolan tar en del fritid, men jag umgås gärna med vänner eller tränar till vardags. Jag gillar också att resa, både weekends, solsemester och att åka skidor i Åre på vintern.