Defiso Media träffar statsminister Stefan Löfven

Är Defiso Media på väg in i storpolitiken? Företagets vd Karlos Hanna träffade nyligen statsminister Stefan Löfven för ett snabbt möte.

karlos_lo%cc%88fven

Tidigare har vi på Defiso främst vänt oss mot näringslivet och hjälpt mängder av företag inom olika branscher med unika landningssidor. Men vi är ständigt villiga att ge oss ut på nya jaktmarker, och även politiker och andra samhällsaktörer kan ha stor nytta av våra SEO-tjänster. Inte minst statsminister Löfven.

– Varför inte en landningssida inriktad på sökordet ”Statsminister Sverige”?  Det skulle nog bara kosta ett par procent av statsbudgeten att jobba upp den till förstaplatsen i Google, säger Karlos och skrattar.
– Annars kan vi så klart hjälpa Löfven med rykteshantering. Det är ju många på den borgerliga sidan som skriver en massa negativt om honom och regeringen nu efter valet. Vi kan se till att bilden av Löfven blir mer positiv i sökmotorerna.

Stefan Löfven och andra politiker har således mycket att vinna på ett samarbete med Defiso – att hantera den information som sprids på nätet har blivit allt viktigare och samtidigt mer komplicerat. Proffshjälp är en nödvändighet om resultatet ska bli det önskvärda.
Just nu är det dock inte aktuellt för Löfven, trots träffen med Karlos Hanna häromdagen. Det var faktiskt inte frågan om något affärsmöte, den här gången.

– Ärligt talat så sprang jag bara på Stefan på stan och passade på att ta en ”selfie”, berättar Karlos.
– Men han var väldigt trevlig så vem vet vad som händer i framtiden. Nu vet han ju att vi finns här om han skulle behöva oss.