Arbeta hos oss

Jobba på Defiso

Defiso Media är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga människor som kan bidra till att utveckla vår verksamhet.

SEO-tekniker, skribenter, mötesbokare, säljare samt säljassistenter är den kompetens vi generellt sett har störst behov av.

Se nedan vilka lediga tjänster som finns tillgängliga. Och du får gärna höra av dig även om ditt kompetensområde inte finns listat här just nu.

Ring oss på 08-410 344 35 eller mejla på info@defiso.se om du tror att Defiso Media kan vara något för dig.

Lediga tjänster

Fältsäljare

Som fältsäljare kommer du att vara på plats ute hos våra potentiella kunder och träffa människor som är verksamma inom en rad olika branscher – allt från elektriker och målare till jurister och tandläkare. Du måste snabbt, tydligt och effektivt kunna förklara för personerna du träffar varför just deras företag kan ha nytta av Defiso Medias produkter och tjänster.

Bred kunskap om yrkesliv i allmänhet och en förmåga att snabbt kunna bedöma andra människor är önskvärda egenskaper hos våra fältsäljare. Inga förkunskaper inom sökmotoroptimering krävs.

Defiso arbetar med ett unikt koncept som vi är mycket stolta över och som ställer specifika krav på våra medarbetare.

Mötesbokare

Som mötesbokare är din uppgift att knyta kontakter och hitta nya företag som vi kan samarbeta med. Arbetet sker via telefon och består till stor del av ”kalla samtal”, där man startar från noll utan att ha haft tidigare kontakt med det aktuella företaget.

Med utbildning om våra produkter och tjänster i ryggen måste du snabbt, tydligt och effektivt kunna förklara för personerna du talar med varför just deras företag kan ha nytta av ett samarbete med Defiso. Förmåga att snabbt väcka intresse och skapa förtroende samt bred kunskap om yrkesliv i allmänhet är önskvärda egenskaper för en mötesbokare. Inga förkunskaper inom sökmotoroptimering krävs.